20200428_140340_0000.png
20200428_140315_0000.png

Ki van jelen?

Oldalainkat 1 vendég és 0 tag böngészi

CRYOLIPOLYSIS - ZSÍRFAGYASZTÁS

A kriolipolízis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A páciens problémás területein jelentős változás lesz tapasztalható, a testkontúr kisimul. A kriolipolízis technológia leghatékonyabban a hasról, az oldalakról és a hátról tünteti el a zsírpárnákat, de más területeken is látványosan alkalmazható. A fejlett Kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Ez a hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik. 

Előnyei:

Mint egy beavatkozást nem igénylő eljárás, a kriolipolízis a helyi zsírbontó technológiákkal szemben számos előnyt kínál:

- nincs szükség felépülési időre

- nincs szükség érzéstelenítésre

- fájdalommentes

- nincs vágás a bőrön.


Az eljárás A kriolipolízis során a bőrre helyezett kezelőfej lehűti a megcélzott zsírsejteket, s ezáltal megindul a természetes zsírbontás folyamata. A kezelt zsírsejtek a metabolikus folyamatok során, természetes módon távoznak a testből, az elfogyasztott zsíros ételekhez hasonlóan. Ez egy fokozatos zsírcsökkentést okoz a megcélzott területen a vékonyabb, kontúrosabb alak eléréséért.
A kavitáció hatása a zsírszövetre azt eredményezi, hogy a zsír összetörik és ezt követően a zsírsejt tartalma csatlakozik a szövetfolyadékhoz. Az emulgeált zsír eltávozik a normál anyagcsere folyamatok során a májba, majd kiürül a szervezetből.

Eredmények:

A kriolipolízis kezelés eredményei a kezelés után általában 2-4 hónappal észlelhetőek és a kezelés után akár 6 hónapig folyhat az aktív zsírlebontás a megcélzott területen. Bár az eredmények nem láthatóak olyan hamar, mint a zsírleszívás esetén, ezzel az eljárással elkerülhető a fájdalom, a kockázat és a hosszú felépülési idő. A legtöbb páciens, aki részt vett kriolipolízis kezelésen nagyon elégedett az eredménnyel és élvezi természetes, karcsúbb megjelenését.

Kockázatok:

A kriolipolízis nem igényel beavatkozást, ennek köszönhetően jelentősen kisebb a kockázata más zsírbontó eljárásokhoz képest. A kriolipolízist teljes mértékben biztonságos technológiának tartják, néhány mellékhatás mégis előfordulhat. A kezelt területen előfordulhat: pirosság, zúzódás nyom, csökkent érzékelés. Ezek a mellékhatások normálisak és általában pár napon belül elmúlnak. 

Ellenjavallatok:

  • Májprobléma
  • Raynaud szindróma
  • Súlyos csalánkiütés (hideg urticaria)
  • Krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás)
  • Alacsony fehérje szint (hipoproteinémia)
  • Rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)
  • Súlyos fagyási sérülés
  • Súlyos diabétesz
  • 18 év alatt
  • Sérült, nem egészséges bőrfelület