20200428_140340_0000.png
20200428_140315_0000.png

Ki van jelen?

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

BIO KOZMETIKUMOK, amikkel dolgozunk

BIELENDA  „Természet által ihletett kozmetikumokat gyártunk, a természet és a női szépség harmóniájával”

25 ÉVES TAPASZTALAT

Több mint 25 éve a legnagyobb tudással, szenvedéllyel, hosszú évek tapasztalatával fejlesztik – a saját kutató laboratóriumukban – az innovatív professzionális és lakossági kozmetikai termékeket. A biotechnológiailag előállított komplexeket és aktív összetevőket – növényi-, gyümölcs- és zöldség-kivonatokat, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta- és borostyánkő kivonatokat, aranyat, növényi őssejteket, hyaluronsavat, peptideket, vitaminokat ötvözik egymással.

 Készítményeik a legjobb technológiai- és folyamatmérnökökkel, illetve bőrgyógyászokkal együttműködve kerülnek előállításra, figyelembe véve az aktuális trendeket.

TECHNOLÓGIA

A gyártás a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően folyik. A termékeket nem tesztelik állatokon, kizárólag ellenőrzött, bevizsgált, ökológiailag engedélyezett alapanyagokat használnak fel (ECOCERT/PRO ECO).

 A BIELENDA ISO 9001:2008 és a különösen fontos ISO 14001:2004 minősítéssel rendelkezik.
 
 Ez a nemzetközi környezetvédelmi tanúsítvány mutatja, hogy milyen fontos a gyártási folyamatok káros környezeti hatásainak minimalizálása; a cég felügyeli, szabályozza a természetes források használatát, a vizek megóvását, az ipari hulladékok kezelését és az energiagazdálkodást.