20200428_140340_0000.png
20200428_140315_0000.png

Ki van jelen?

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

A "narancsbőrgyilkos" rádiófrekvencia

A rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és narancsbőr eltűntetésére.
A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik.
A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. A rádiófrekvencia a felszíni (felső 1,5 cm) zsírréteget képes kezelni.
A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér-és nyirokkeringés.
 
A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul: a zsírpárna csökken, a cellulitos bőrkép látványosan javul, a bőr megújul.
 
 
A zsírpárnákat megcélzó, valamint cellulit kezeléseknél egy alkalom kb. 15-20 percet vesz igénybe testtájanként. A kezelések száma jelentősen eltér az emberek, a korok és a bőrtípusok között.
Általában 6-10 kezelésre van szükség a bőrfeszesítéshez, de a kezelések száma jelentősen különbözik  a túlsúly és a cellulit súlyossági fokai között.
A kezelések minimum 1, maximum 2 hetente végzendőek.
 
Rádiófrekvenciás kezelésünket a kavitáció jótékony hatásaival összevetve alkalmazzuk, így egy eljárás alatt nem csak a narancsbőrtől és a petyhüdt bőrtől tudsz megszabadulni, hanem a nemkívánatos plusz centiktől is.